Vi inviterer til partnermøde hos Organic Plant Protein i Hedensted. Kom og netværk med de andre partnere i bælgfrugtspartnerskabet - madprofessionelle, fødevareproducenter, foodservice, offentlige institutioner, grossister, detail og videns aktører. Alle sammen på den samme mission - at få danskerne til at spise 100 g bælgfrugter om dagen. Der vil være inspirationsoplæg, vi skal en tur i marken og vi slutter dagen af med en workshop der skal hjælpe dig med at igangsætte dine målsætninger for arbejdet med bælgfrugter. Dagen bliver spækket med viden og inspiration til dig, så du kan nå dine mål med bælgfrugter!
Program
10.30-11.00 - Tjek ind og morgenkaffe
11.00-11.20 - Velkommen
Christina Tønner Jensen og Laura Have Hoffmann, Bælgfrugtspartnerskabet
11.20-11.40 - Hvordan sikrer vi flere danske bælgfrugter (projekt Dansk Bælg)? Og hvordan sikres et ernæringsrigtigt måltid med bælgfrugter (projekt NekstPro)?
Susanne Margrete Bølling Laugesen, Adjunkt - Ph.d., Professionshøjskolen Absalon
11.40-12.15 - En tur i marken
Rundvisning hos Organic Plant Protein og inspirationsoplæg, med Ulrich Kern-Hansen, Founder og CEO, Organic Plant Protein
12.15-13.00 - Frokost med bælgfrugter og networking
13.00-15.00 - Workshop om målsætninger for arbejdet med bælgfrugter
Vi starter med et kort oplæg fra Stine Vuholm, Ernæringsfaglig medarbejder i Bæredygtig Mad og Sundhed, Fødevarestyrelsen om baggrunden for anbefalingen om 100 g bælgfrugter om dagen.
I fælleskab igangsætter hver partner mål for deres arbejde med bælgfrugter, og bliver klædt på til at udnytte mulighederne
15.00 - Tak for i dag!
Forbered dig på følgende inden den 14. august
Hvad er jeres baseline/nuværende brug af bælgfrugter?
Hvad er jeres mål på den lange og den korte bane?
Hvilke indsatser kan I sætte i gang for at nå målene?
Hvad er udfordringer ved at gå i gang?
Ved spørgsmål, kontakt Christina Tønner Jensen, Projektleder: christina@taenk-frej.dk. Husk at tilmelde jer via linket nedenfor.