Tilbage til Alle begivenheder

Hotel- og Restaurantskolens seminar om bælgfrugter

  • Hotel- og Restaurantskolen Vigerslev Allé 18, 2500 Valby (kort)

Hvordan får vil bælgfrugter på fremtidens tallerken?”

Bælgfrugtspartneren Hotel- og Restaurantskolen har taget teten og holder d. 22. august seminaret: Fremtiden Tallerken. Det skal handle om hvordan vi får flere bælgfrugter på tallerkenerne - med særligt fokus på de professionelle køkkener. Programmet er spækket med gode indslag fra bl.a. lektor i Ernæring og Sundhed Sara Eriksen, Programchef Michael Minter fra CONCITO og Bioetiker Micky Gjerris.

”Der er brug for, at vi sætter turbo på og udfordrer vores forståelse af det gode måltid. Derfor samler vi en række skarpe hjerner til samtale om det store spørgsmål: ”Hvordan får vi bælgfrugter på fremtidens tallerken i de professionelle køkkener?””

Se hele programmet for “Fremtiden Tallerken” her.

Forrige
Forrige
14. august

Partnermøde hos Organic Plant Protein

Næste
Næste
10. september

Innovationsworkshop om Økologi og Bælgfrugter